Наставникът на Курмовград – Станислав Генчев, говори преди гостуването на своя тим на Левски в София. Новакът в елита направи страхотен рейд в efbet Лига и записа пет поредни победи.

„Може би това е стадионът, на който се играе най-трудно. Първо феновете на Левски правят страхотна атмосфера по време на домакинските мачове. По този начин те изтискват максимума от възможностите на футболистите на Левски, които в никакъв случай не са малки. Така че е изключително трудно да се играе на „Герена“ за всеки един отбор. От друга страна това е отлична възможност да сверим часовника, както се казва, за да видим докъде реално сме стигнали в нашето развитие. Когато искаш да бъдеш добър и силен отбор, трябва да се надиграваш с най-добрите”, сподели Генчев пред „Мач Телеграф”.

Младият специалист призна още, че целта пред него и тима му е седмото място в крайното класиране.

- Още на полусезона казах, че имаме за реална цел седмото място. Имаме реална възможност да се борим за това и ще я преследваме до последно. В момента сме на седмо място. Оттук нататък от нас си зависи дали ще успеем да го задържим или ще сме по-напред, или по-назад в класирането”, сподели още той.