Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев даде оценка на срещата с ЦСКА, загубена от неговия тим с 1:4.

"Мога да кажа, че направихме добро и силно първо полувреме. Можехме да вкараме и втори гол. ЦСКА на практика без положение ни изравни. Това се дължи най-вече на класата, която има в техния отбор. Доста футболисти могат да реализират гол. През второто не стояхме толкова добре. Не успяхме да проведем контраатаките си, както искахме. Получихме гол от на пръв поглед безобидна ситуация. Може би вторият гол пречупи момчетата. На края ЦСКА успя да ни вкара още два гола. За мен резултатът не отговаря на показаното на терена", сподели Генчев след срещата.

"Освен, че успяхме да отбележим гол, успяхме да създадем няколко опасни атаки и сутации пред вратата. Трябва да вкарваме повече голове, много е трудно да вкараме един гол и да държим 1:0, не че е невъзможно, но по-добре да победим с 2:1", каза наставникът на Крумовград.

"Горе-долу и тук е същата ситуация. Почти нямаме флангови играчи, затова играем с тази схема. Имаме добри нападатели, това е най-добрият вариант за нашия отбор в момента. След като Рапосо напусна това се отрази страшно много на нашия отбор, той е много креативен и важен за нас .Тонев също беше болен", допълни той.

След това Станислав Генчев каза и върху какво ще работи по време на паузата за националните отбори: "Играта в защита, преходите в атака, после прехода в защита. Всички тези неща трябва да ги тренираме. Позициите на терена, защото още им е странно на футболистите. Това са неща, които с времето ще се изяснат, футболистите ще свикнат и играта ще стане по-добра"