Наставникът на Крумовград Станислав Генчев коментира нулевото равенство с Левски от 24-я кръг на efbet Лига. Специалистът остана недоволен от крайния резултат, като сподели какво е очаквал да се случи.

"Очаквах да създадем много повече положения и да вкараме гол, тъй като не е лесно да играе някой цяло второ полувреме с човек по-малко. Като бяхме 11 на 11 стояхме по-добре и създадохме опасни ситуации. През втората част само едно положение на Цветанов имаше, където стреляхме към вратата", започна той.

"За наше съжаление това доведе до равен резултат. Преди мача можеше и да е добра точката, но при тези обстоятелства точката е разочароваща. Публиката на Левски вдигаше играчите през цялото време, повлияха и на нас. Това може би оказа влияние и трябва да отчетем добрата игра на противника, имат добър треньор с хубав стил. Всеки мач е опит. От нас се иска да работим и да преследваме целите си. Не е приятно, като отсъства някой от лидерите като Колев. Лошото е, че Кацаров ще е наказан, но това е шанс за други играчи да се докажат", добави специалистът.

"Първото полувреме стояхме точно, както искаме. Това трябва да е отправната точка. Ще се опитаме да оправим играта от втората част. Надявам се да можем да разчитаме скоро на новите играчи, за да имаме широчина", завърши Станислав Генчев.