Предводителят на Крумовград Станислав Генчев похвали футболистите си след равенството (2:2) с ЦСКА в шампионатен мач от 33-ия кръг на efbet Лига, играл се на стадион "Васил Левски". Също така специалистът допълни, че до края на сезона има за цел отборът му да не загуби двете си срещи, а след тях ще прецени къде, кога и как да продължи, но иска да се развива и е сигурен, че феновете на Левски ще го посрещнат добре, ако подпише с родния гранд.

"Горд съм от моите футболисти с тяхното поведение през целия мач, въпреки че имахме наказани, контузени и само двама, които могат да влязат от пейката. Изравнихме и имахме проблеми, след като основни футболисти напуснаха, влязоха само двама.

Мачът започна по най-добрия начин за нас. ЦСКА изпитваше сериозни проблеми да ни пресира. Можехме дори да водим. След почивката ЦСКА взе инициативата, но по обективни причини. Момчетата са изключително сплотени и не се предеват.

startphoto.bg
100 снимки

Четирима основни футболисти ни липсваха, но тези, които влязоха на техните места, се представиха повече от добре и си заслужиха местата в отбора. Концентрирани сме да завършим сезона без загуба. След края на сезона ще преценяваме къде, кога и как ще продължим", допълни Генчев.

"Не знам дали ще ходя в Левски. Аз съм бивш футболист на Левски и не виждам причина феновете да не ме посрещнат добре. Засега няма нищо, но след края на сезона ще разговаряме. Всеки треньор иска да направи крачка напред. Аз искам да се развивам", отговори Генчев на въпрос дали ще е новият треньор на Левски.