Наставникът на Ботев Пловдив Станислав Генчев остана разочарован от загубата на своя тим от Левски във втория кръг на efbet Лига. “Канарчетата” отстъпиха с 1:3, а специалистът призна, че неговият тим е подарил и трите попадения на своя опонент. Генчев разкри също така, че повече няма да разчита на един от основните си футболисти - Антоан Бароан.

“Подарихме три гола на Левски. Най-фрапираща е дузпата. Имаше фал в центъра за нас и вместо да изненадаме противника напред, изненадахме сами себе си. Центрираха и след това лесна дузпа за тях. Това бе повратният момент. Опитахме каквото можем да направим да стигнем до равенство, но точно в такъв момент допуснахме гол отново. Вкарахме за 2:1, но отново неопитност, елементарна грешка и дадохме трети гол на Левски. Сами сме си виновни заради тези глупави грешки, които не трябва да допускаме в нито един мач.

Бях сигурен, че няма да имаме толкова положения, колкото срещу Локомотив Пловдив. Левски има добра организация в защита. Въпреки това чистите голови положения бяха за нас. Важно беше да не даваме да ни вкарат, ние щяхме да вкараме със сигурност. Първите два гола са подарък за Левски.

Надявам се през тази седмица да завършим няколко трансфера. Тази седмица ще вземем нови футболисти, защото имаме нужда. Няма да разчитам на Антоан Бароан повече”, отсече Генчев.