Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира загубата на своя отбор от Лудогорец с 0:1 в мач от 27-я кръг на efbet Лига. Специалистът сподели, че е изключително трудно да се играе срещу отбора с най-класните играчи в България и добави, че футболистите му вече ще се фокусират за сблъсъка срещу ЦСКА 1948 от полуфиналната фаза за Купата на България.

"Изключително е трудно като играем цяло полувреме с човек по-малко срещу най-добрия и класен отбор в България. Когато допускахме грешки, нашият вратар успяваше да се намеси. За съжаление, от ситуация, от която най-малко съм очаквал, допуснахме гол. Първото полувреме направихме няколко добри атаки, този мач трябва да ни е пример за борбеност. Предстои ни коренно различен мач за Купата", започна Генчев.

"Никак не е лесно при скоростта и техниката, която притежават футболистите на Лудогорец. Ударите бяха повечето извън наказателното поле и не бяха толкова чисти ситуации. Това беше и нашата цел. Не съм гледал ситуацията със Селсо Рапосо. Не ми изглежда за жълт картон, но щом така е решил съдията, няма какво да направя. Съжалявам, че няма да мога да го използвам", продължи наставникът на Локомотив София.

"Влязохме в добра серия и последните ни официални мача бяха пет победи преди днес. ЦСКА 1948 ни даде добър урок и тръгнахме нагоре. Надявам се в мача в сряда да излезем крайни победители", завърши Генчев.