Бившият  футболиста на Левски Станислав Ангелов сподели мнението си по актуални теми в българския футбол след края на благотворителната среща между ветерани на "сините" и ЦСКА.

"Страхотна е инициативата. Аз съм от пионерите в тази дейност. Още 2012-а направих една кампания. Стана едно приятелско и дружелюбно събитие. Хората да погледнат и да обърнат внимание на здравето си", започна той.

"Много не ни е присъщо да сме спокойни по терена. Опитваме се да победим и искаме да покажем, че ставаме на терена. Далече сме от формата, но духът не ни липсва. Всички се вложиха много и ние се хвърлихме. Докторите учудващо добре, явно и те спортуват", продължи Ангелов.

"Нямам някаква кой знае каква позиция върху националния отбор. Надявам се да се намери най-позитивният начин, така че да се излиза от тези кризи – футболни, управленски и фенски. Не е лошо да има дискусия, за да се намери общ път", добави бившият футболист на Левски.

"Не става само с оставка, трябва да се намери начин, така че всичко да е добре и в България да започне да се прави футбол. Да се включат и държавата, и опонентите, както и феновете. Най-много страдат подрастващите", заяви той.

"Аз съм играл пред стадион, който всички сме псували. Мечтаел съм си понякога да играя пред празен стадион. Трябва да си стабилен психически и да се концентрираш. Това се случва и в обществото, не само на стадиона", завърши Станислав Ангелов.