Бившият футболист на Левски и ЦСКА Станислав Ангелов-Пелето прогнозира, че "сините" ще спечелят мача между двата отбора в неделя. Според него Левски е в подем и не очаква ЦСКА да има предимство, въпреки че разполага с по-обигран състав.  
 
„Мисля, че ще стане добър мач, двуостър. Не мога да кажа, че ЦСКА има някакво предимство. Освен това вярвам в българския дух, който все повече се надига на „Герена“. Това са момчета, които знаят какво е Левски, както и значението на победата в този мач. Единствено се притеснявам да не им се внесе напрежение отвън като прекалено големи очаквания. Но все пак знаем кой е треньор на тима, а и аз съм бил в съблекалнята с него и знам отлично как подготвя играчите за такива мачове“, коментира Пелето, както го наричат феновете, пред „Мач Телеграф“.
 
„Още е рано да се дават оценки за новите в Левски. Напасват се, но пък имаме треньор, който знае как да изкара най-доброто от тях. Постепенно Левски започна да показва един приятен стил на игра. Знам също така и изискванията му и със сигурност този тим ще има къде да надгражда до края на първенството. По принцип стратегията на Стоилов е Левски да бъде силен като отбор, а не като единици. И всеки един от играчите, с които разполага, както и тези, които ще бъдат привлечени, трябва да може да помогне затова“, завърши бившият национал.