Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана разочарован от играта на отбора и не скри критиките си към футболистите след загубата с 1:2 от Славия.

"Причините търсим изцяло в нас. Първо, според мен не можахме да намерим решение в атака. Славия се бяха групирали в своята половина. Имахме нашите ситуации при 0:0 да отбележим гол, обикновено когато противника е добре затворен на нас ни става все по-трудно. Също така смятам, че не бяхме и достатъчно добре настроени за мача, затова виждам вината изцяло в себе си. Може би не успях да предам важността на двубоя. Не успях да дам разяснения и пояснения за важността на тази среща, също от към агресия и динамика имаше проблеми. Когато имаш преимущество трябва да реализираш, а да не допускаш такива леки голове. Не можахме да си реализираме попадението, това си е проблем", сподели Станимир Стоилов.

"И днес стигнахме до ситуации, но не успяхме да ги завършим. Не ми харесва амбицията и агресията, с която играхме в този мач. Явно с покачването на напрежението не можем към този етап да отговорим. Според мен твърде елементарни и индивидуални грешки, даже обидни"

"Няма време за работа, има през три дни мачове, ние загубихме мачове тук в столицата, това не е нормално за отбор, който си поставя големи цели. Явно аз трябва да сваля малко целите и задачите, които поставям, защото отбора не може да скочи на това ниво, което на мен ми се иска, но ще продължим да работим", заяви треньорът на "сините"

"Не сме изиграли чак толкова мачове, за да се оплакваме постоянно. Мисля, че повечето проблеми ни дойдоха от характера, амбиции и напрежението преди мача. Иначе от към кондиция ние изтичахме нужните километри. Смятам, че не бяхме достатъчно добре настроени за мача и въпреки желанието ми да играем по-агресивно и отговорно, нещата не се получават. Ще видим как ще се поправят", завърши Мъри.

Станимир Стоилов бе запитан и дали ще използва скоро Марин Петков като титуляр, а старши треньора не остана доволен от този въпрос: "Следващият път ще го пусна, щом казвате вие", завърши иронично той.