Спряганият за завръщане на „Герена“ Станимир Стоилов се е заловил със селекцията за новия сезон и почти е готов със списъка с футболисти, които иска да бъдат привлечени. Ако преговорите за смяна на собствеността на клуба завършат успешно, Мъри ще се завърне след 13 години в Левски. Очаква се следващата седмица да има развръзка по тази тема.

Желанието на българския специалист е да направи селекция от перспективни български играчи. В списъка му е и атакуващия халф на Черно море Илиан Илиев, въпреки че треньорът му и негов баща отрече информацията. Стоилов ще продължи да налага Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков и Мартин Петков. За момента не се предвижда привличане на скъпоплатени чужденци, а ако се стигне го привличане на иностранци, то те трябва да бъдат качествени, които да вдигнат класата на тима.

В момента чужденците с договори в Левски са централния защитник Начо Монсалве и нападателя Билал Бари, като оставането на последния на „Герена“ е под сериозна въпросителна. С изтичащи договори са Звонимир Микулич и Драган Михайлович, но „сините“ искат да ги задържат. Очаква се съвсем скоро нови договори да подпишат братята Борислав и Радослав Цоневи, Мартин Райнов и Анриан Краев.