Левски допусна тежък обрат и загуби втората си контрола в Дубай срещу Ал Кувейт с 2:3 във вторник, а след проверката стана ясно, че трима футболисти на тима са с леки травми и затова не са взели участие в срещата. Става дума за Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев и Жереми Пертис.

Проблемите и на тримата не са сериозни, но треньорският щаб е преценил, че няма смисъл да рискува с тях. Очаква се триото да вземе участие още в следващата контрола на „сините“ в Дубай – на 22 януари, неделя срещу Спартак Москва.

start-photo.bg
20 снимки

Халфът Андриан Краев дори беше включен в титулярния състав на Станимир Стоилов, но час преди проверката мястото му зае Филип Кръстев. 23-годишният играч изгледа мача от пейката заедно с Петрис и Галчев, но и тримата не се появиха на терена.

Добрата новина е, че към момента няма футболисти с по-сериозни травми.  Днес „сините“ ще имат възстановителна тренировка. Мъри Стоилов ще направи и разбор на изминалата проверка. От утре в Левски ще подновят редовните занимания, като сутринта ще имат леки физически упражнения, докато следобед ще заложат повече на тактическа подготовка.