От Локомотив Пловдив изразиха благодарността си от работата на вече бившия старши треньор на тима Александър Тунчев и неговия спортно-технически екип.

Бившият защитник подаде оставка след поражението на тима от ЦСКА 1948 с 0:4 в предишния 25-и кръг на efbet Лига. „Смърфовете“ разкриха, че ще представят неговия наследник на пресконференция, насрочена за понеделник, 11 април.

Ето какво още написаха от Локомотив Пловдив във Фейсбук:

„Уважаеми локомотивци,

на 3-ти април старши треньорът Александър Тунчев подаде своята оставка. Ръководството на Локомотив Пловдив реши да уважи това му искане.

Благодарим на треньорския щаб (Александър Тунчев, Красимир Петров, Георги Илиев и Витомир Вутов) за тяхната работа и им пожелаваме успехи в бъдеще.

Отборът беше временно воден от легендата на Локомотив Христо Колев - Бащата, като под негово ръководство „черно-белите“ надиграха ЦСКА и победиха с 2:0. Благодарим му, че се отзова в този момент!

Новият старши треньор на Локомотив ще бъде представен пред медиите на специален брифинг в залата за пресконференции в понеделник (11.04) от 15:00ч.“, написаха от „черно-белия“ клуб.