Треньорът на Арда – Стамен Белчев, изрази съжаление, че отборът му не е спечелил срещу Ботев Пловдив. Специалистът отдаде поражението на пропуснатите възможности пред вратата на противника.

„Арда трябва да съжалява, че не спечели трите точки. Не можахме да си повярваме, че можем да спечелим. Пред гола нямахме шанс и неумение”, започна Белчев.

„Ако бяхме открили резултата, щяхме да спечелим трите точки. Това, което показа отборът, мога да бъда доволен. Има неща, които трябва да изчистваме. Изисква време с млади футболисти”, продължи той.

„Едно от решенията е новият нападател. Надявам се документално нещата по-бързо да са наред. Започваме трудно, но ме интересува това, че реагирахме добре след тежката загуба от Лудогорец. Искам да виждам тази страст в играта. Не искам да коментирам футболисти, които са напуснали. Трябва да се справяме без тях. Търсим нашето лице. Добър отбор сме, трябва ни още малко време, за да покажем възможностите си”.

„100 мача са и малко, и много. Времето ще покаже колко още ще са. Засега финансово е нормално. Имам увереност, че поне до края на сезона нещата ще са ок”, каза Белчев.