Стамен Белчев бе разочарован след поражението с 0:1 от Пирин в последен мач за кръга от efbet Лига. Белчев призна, че на неговия отбор му е липсвало търпение и фланговете не са използвани по предназначение, за да успеят да вземат поне точка срещу 10 човека от Пирин.

„Това, което аз видях – след загуба няма как да си доволен. Разочаровани сме от резултата и играта и се надяваме в следващите мачове да намерим нашето лице и да изглеждаме по-добре“, стартира Белчев.

Антон Узунов
64 снимки

„Когато останахме с човек повече, исках да владеем повече топката. Пирин се прибра в половината си, а ние не използвахме фланговете и бяхме нетърпеливи. Разбира се, че ме притеснява, че не печелим точки, но няколко загуби няма как да ми променят философията на футбола и начинът, по който работя. Ще трябва да се подобряваме навсякъде. Трети пореден мач не може да вкараме гол и явно отпред нещата не са добре при нас. Ще трябва да работим, за да може да се възползваме от малкото ситуации, които правим. Трябва да се подготвяме по най-добрият начин. Надявам се в следващите мачове да реализираме и да сме по-спокойни в хода на срещите“, завърши Белчев.