Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, говори пред Gong.bg след големия успех на "орлите" в Шампионската лига. Българският шампион отстрани Олимпиакос и се класира за плейоф. Караманджуков заяви, че собствениците на Лудогорец - Кирил и Георги Домусчиеви, и цялото ръководството клуба заслужават силен отбор.

Антон Узунов
95 снимки

"Лудогорец постигна сериозен успех. Въпреки че сме си гарантирали до този момент само групите на Лига Европа, сме доволни от постигнатото. Нашите собственици - Кирил и Георги Домусчиеви, както и ръководството на клуба - Александър Александров, Ангел Петричев и Теменуга Газдова, заслужават подобен отбор. Ръководството винаги ни е подкрепяло. Братя Домусчиеви ни осигуряват всичко необходимо, за да може да се развиваме - стадион, тренировъчна база, лагери, терени, отопление - нищо не ни липсва. В най-тежкия период по време на COVID-19 собствениците продължиха да инвестират.  

Лудогорец си върна екипността и идентичността. Това стои в основата на успеха. Искам да благодаря на всички в клуба, без изключение. На собствениците, ръководството, треньорите, футболистите и скаутското звено. Разбира се, и на феновете, които снощи създадоха фантастична атмосфера. Радвам се, че Лудогорец побеждава с красив и нападателен футбол", заяви Караманджуков.