Спортният директор на Ботев Пловдив - Артур Платек, говори при представянето на новия треньор на "канарчетата" Душан Керкез. Той сподели, че от клуба са избрали най-правилния треньор, спрямо философията на "жълто-черните" и сподели какви са целите за този сезон. 

"С него и с мен се надявам да издигнем Ботев на едно по-високо ниво. Душан Керкез - старши треньор, Александър Петрович - помощник-треньор, Рафаел Ферейра - помощник-треньор, Илиян Илиев - треньор на вратарите, Игор Делибашич - кондиционен треньор, Тодор Георгиев - втори кондиционен треньор, Илиан Илински - анализатор, Ангел Йорданов, Георги Ганев, Трифон Иванов - физиотерапевти, Георги Чакъров - домакин, Филип Филипов - мениджър", започна Платек.

"Избрахме най-правилния треньор за нашата философия. Той е много добър като човек и доста добре се разбира с играчите. Неговите отбори доста добре са се справяли. Аз и Душан имаме еднаква визия за отбора. Нашата цел е да бъдем минимум на 7-о място, за да можем да играем в Европа", добави спортният директор на Ботев.