Халфът на Левски Стайн Спиерингс продължи рубриката на тима, в която футболисти отговарят на въпроси на "сините" привърженици. Преди Спиерингс същото направиха Холмар Ейолфсон и Симеон Славчев. В края на своето видео халфът предаде щафетата на Станислав Иванов, който ще отговаря на въпроси през следващата седмица.

26 снимки

"Много съм щастлив, че имам възможността да играя в голям клуб. Чувствам се като у дома си. Феновете са страхотни, Мотивират ме много, когато започнат да скандират", призна Спиерингс. 

Футболистът призна, че не е знаел как да реагира, когато разбрал за финансовите проблеми в клуба. 

"Не знаех много за ситуацията, защото за първи път ми се случва такова нещо. Имам пълно доверие на ръководството. Мисля, че всичко ще е добре. Видях как феновете на клуба демонстрират любовта си. Трябва да им отговорим подобаващо."

"Пристигнах наскоро и не съм играл много мачове, но моята цел е да бъда важен играч за клуба. Първо обаче трябва да си спечеля място в състава. Искам да играя във всеки мач."

За финал, Спиерингс призна, че вярва, че отборът може да спечели Купата на България. 

"Да мисля, че когато играеш в клуб като Левски, трябва да го направиш. Вече показахме качествата си в мача срещу Лудогорец. Мисля, че имаме силите да спечелим Купата."