Нидерландският полузащитник на Левски Стайн Спиерингс потвърди, че знае за интерес към него от страна на няколко отбора. 24-годишният футболист споделя, че очаква развитие относно своето бъдеще в следващите седмици. Левски привлече халфа през зимата за сумата от 500 хиляди евро от Валвайк. Спиерингс има договор с клуба до лятото на 2023 година. Полузащитникът може да напусне „синия“ клуб след само половин година на „Георги Аспарухов“.

„Приятно ми е в Левски. Това е голям клуб и винаги е добре да имам такъв опит. Във всеки случай не съжалявам за приключението си в Левски. Знам за интерес към мен от няколко клуба. Искат ме отбори от Втора Бундеслига. Аз винаги съм искал да играя в Германия, но в крайна сметка ще видим какво ще се случи. Сега ми е любопитно как ще се развият нещата. Понякога нещата не вървят по начина, по който очаквате и трябва да потърся нещо ново, особено когато има голям брой страхотни клубове, които се интересуват от мен“, каза 24-годишният футболист.

Левски вероятно ще се раздели с повечето си чуждестранни играчи, тъй като заплатите им са непосилни за клуба, имайки предвид тежката финансова ситуация на „Герена“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.