Новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс даде първото си интервю за клубната телевизия на „сините” Нидерландският полузащитник сподели, че се чувства отлично в редиците на българския клуб и е щастлив, че трансферът му е станал факт.

„Наистина съм щастлив, че съм тук и съм част от отбора. Бях един ден в София, след което се присъединих към подготвителния лагер с останалите момчета. Ентусиазиран съм и нямам търпение да видя какво предстои пред нас. Това, което виждам до тук много ми харесва. Впечатленията ми са повече от добри. Организацията е на много високо ниво. Отборът и колективът са отлични. Тренировките също са на високо ниво. Заобиколен съм от професионалисти, които знаят какво правят, така че за мен всичко е страхотно и се чувствам добре“, коментира Спиерингс.

„Една от причините да дойда в Левски е възможността да се боря за титлата. Вярвам и знам, че можем да се преборим с Лудогорец и да станем шампиони. Важна за мен е и възможността да играя в Лига Европа и Шампионската лига, ако спечелим титлата”, каза още той.