Управителният съвет на Левски е провел заседание в понеделник. То се състояо преди двубоя на „сините“ срещу Царско село (1:1). Решенията от срещата обаче са останали скрити.

Най-вероятно е било дискутирано финансовото състояние на клуба, както и ситуацията с получаването на професионален лиценз. Собственикът на клуба Наско Сираков на няколко пъти обяви, че клубът прави всичко по силите си да играе и догодина в елита, но положението е сериозно.

Антон Узунов
38 снимки

Все пак преди дни на „Герена“ подписаха спонсорски договор с австрийската компания „BELFRY“, която е базирана в Унгария. С парите от нея ще бъдат погасени неотложни просрочени плащания.

Все още не е ясно пък кога Сираков ще разкрие с кой голям инвеститор преговаря. Собственикът вече анонсира, че води разговори с компания, която не само ще може да покрие милионните задължения на „сините“, но да направи и силен отбор, както и да построи нов стадион.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.