Монтана излиза за гостуването на ЦСКА 1948 без Борислав Балджийски, Иван Михов и Росен Кръстев. Твърде вероятно е в днешния двубой дебют на вратата да направи Благой Макенджиев след неубедителните изяви на Марин Орлинов в изминалия кръг срещу Левски.

В групата попаднаха и другите 2 нови попълнения - Билал Бари и Раян Сенхадж, но те по всяка вероятност ще останат на резервната скамейка.

"Имам желание да вземм точки от това гостуване. Не сме дошли в София проформа и да отбием номера. ЦСКА 1948 са сериозен отбор с много добри играчи. Подхождаме с уважение към тях и искаме да ги победим. Със сигурност това, че нямат победа през сезона до момента ще ги надъха още повече за мача с нас. Дано да не ги съжирим, както направихме с Левски", заяви наставникът на гостите Никола Спасов.

"Не е толкова важно какви точно функции изпълняват Красимир Балъков и Йорданов Юруков в ЦСКА 1948. Лоши думи за колеги не казвам. Ако победим ще си го броя като победа над ЦСКА 1948, а не над един или друг треньор", завърши той./Мач телеграф