Наставникът на Царско село Никола Спасов коментира поражението от Берое. То дойде след голове след 70-та минута и той е изключително разочарован, че тимът му не е успял да си реализира положенията дотогава, за което е бил наказан впоследствие. 

"До 70-та минута бяхме добри, истина е. Имахме и други такива мачове този сезон. Играхме силно срещу Берое и в София, срещу други съперници също. Жалко е, че не успяхме първи да вкараме гол. И когато не вкарваш, си наказан и ти вкарват", заяви Спасов пред NOVA SPORT и анализира защо се е стигнало до поражението. 

"Преди гола повлия контузията на Кавдански, разконцентрира се защитата и това беше основното. Нямахме късмет, както и в предишните мачове трябва да намерим човек, който да може да вкарва. Или просто хората, които имаме в момента и ще играят напролет, просто да започнат да вкарват", добави Спасов и коментира, че няма да има много промени по състава за пролетта. 

"Оставихме някакви нелоши впечатления през първия полусезон. Не мога да кажа дали това ще е отборът ни, но това е нашата база. Няма откъде да вземем много по-различни играчи. Най-много с още трима да се подсилим. Просто трябва да се усъвършеснтваме и да реализираме положенията, които създаваме", завърши Спасов.