Членът новия Съвет на директорите в Ботев Пловдив Илиян Филипов е изненадан, че Антон Зингаревич все още не иска да придобие акциите на клуба.

Както е известно, на 20 януари 2021 година общото събрание избра 5-членен Съвет на директорите в състав: Антон Зингаревич, Александър Ослан, Илиян Филипов, Георги Христосков и адвокат Слави Микински. Те обаче още не са вписани в Търговския регистър. 

Понастоящем по документи Ботев Пловдив се управлява от 3-членен Съвет на директорите в състав Ангел Палийски, Васил Наумов и Петко Ангелов. 

"Нямам никаква представа защо още не се вписва новият Съвет на директорите. Нямам информация. Доста време не съм говорил със Зингаревич. Аз имам и друга работа, която не мога да оставя. Разбира се, че ме учудва фактът, че той все още не взима акциите на клуба. Скоро не съм говорил с него, тъй като не ходих на последните няколко мача, защото имах други ангажименти", сподели Илиян Филипов пред Povdiv24.bg.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.