Славко Матич коментира победата на Славия над неговия Септември с 1:0.

"Честита победа на Славия. Първото полувреме загубихме мача. През второто полувреме нямаше много шансове и за двата отбора. През първата част загубихме срещата, много тактически грешки. Сменихме и трима защитникци, нямахме и късмет да спечелим точки, малко ни липсва още.

Не е лесно да имаш самочувствие, като нямаш точки. Търси се това, ако имахме повече шанс, щяха да се получат нещата. Второто полувреме показахме характер и работихме повече и показахме, че не искаме да загубим мача.

Лидерството идва с опит. Има футболисти, които се знаят, че го имат. Първото полувреме имахме разговор, не е лесно, тъй като Славия са с добър отбор и качествен треньор. Имахме последните две седмици здравословни проблеми с различни вируси. Трябва повече да се работи и да се държи съблекалнята. 

Информациите за мой трансфер не знам откъде са. Ще имам разговори с президента и нямам какво да коментирам повече. Трябва още повече да работим. Не е лесно. Идват отбори, които са от горната таблица и ще трябва да се задържим, да имаме подкрепа", сподели сръбският специалист.