Наставникът на Арда Славко Матич поздрави Лудогорец за победата им и призна, че точно по този начин големите отбори побеждават. Според Матич „орлите” са наказали Арда в правилните за тях моменти и в този момент тимът от Кърджали не може да се сравнява с този от Разград.

Антон Узунов
57 снимки

„Заслужена победа за Лудогорец. Този мач показва как точно те наказва голям отбор. Направихме доста грешки и те ни наказаха. До първия гол контролирахме мача и можехме да вкараме чрез капитана Спас Делев. Излезе срещу вратаря и не вкара, но се опитахме да играем футбол. Голям отбор като Лудогорец ни вкара три гола през първото полувреме и още един второто. Не е лесно да играеш срещу тях с три гола пасив. Те си вкараха, когато им трябва и контролираха психологически мача”.

LAP.bg
34 снимки

„Трябваше да вкараме по-ранен гол. Трети голям мач за нас и показахме, че имаме идеи, за които е нужно повече време. Имаме идея как да играем, но просто трябва време. Сега не сме готови за Лудогорец, не защото не поведохме, а защото направихме много грешки. Делев получи сериозен удар в глезена, но не искахме да го рискуваме и затова го смених. От 20 дни съм в Арда и момчетата дават всичко от себе си. Трябва повече да се тича и работи и мисля, че трябва да са уверени, когато топката е в тях.