Треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели окачванията си преди двубоя на "сините" с Монтана, част от 17-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е в неделя от 17:00 часа на "Виваком Арена Георги Аспарухов" и ще може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg.

Антон Узунов
8 снимки

"Трябваше да затегнем редиците в отбрана. Искам всички играчи да останат в отбора, да няма напуснали. Стаматов е контузен и ще пропусне домакинството с Монтана. Всички останали са готови, но има играчи, които не са максимално готови, имат физически проблеми", коментира Стоянович.

"След тренировката ще е ясно кои нови играчи ще започнат двубоя. Гледам съм контроли на Монтана, знаят какво искат на терена, имат двама-трима ключови футболисти. Всички които дойдат на Герена трябва да бъдат победени, ние трябва да водим играта. Трудно е за всички отбори що се отнася до времето, предвид студа, трябва да играем, отборът, който е по-умен ще извлече предимства, по-трудно е когато е такова времето, трябва да се ориентираме по-бързо, футболът се играе и на сняг, и на студ", добави още той.

"Отборът има много голяма мотивация, всеки иска да покаже всичко от себе си, трябва да пробваме да играем по-хубав футбол, агресивен футбол, да събираме точки. Аз мисля само за футбол, футболистите мислят само за футбол, всичко е ок в момента, клубът дава и подкрепа и всичко", коментира наставникът на "сините".

"Всеки следващ мач е най-важен, всяка точка е много важна за нас. Трябва да бъдем стабилни, да няма лъкатушения", каза в заключение специалистът.