Хосе Мария Бакеро няма да бъде повече треньор на Славия, но въпросът е кога това ще бъде обявено официално. Спешна среща се е провела вчера в „Овча купел“, на която е било бистрено бъдещето на легендата и присъдата е ясна – той да си събира багажа, пише „Мач Телеграф“.

Резултатите на тима са изключително слаби – само една победа и един равен в общо 8 мача. Чашата на търпението преля след поражението с 1:2 от Локомотив София в столичното дерби, играно в събота. Босът на Славия – Венцеслав Стефанов, си тръгна бесен от стадиона още след втория гол на „железничарите“, докато след срещата бесни фенове привикаха футболистите, но се отзова само капитанът Галин Иванов.

startphoto.bg
76 снимки

Проблемът за официалното уволнение на Бакеро е неговата огромна неустойка. Както се вижда, той няма намерение да подава оставка, което поставя ръководството на „белите“ в много деликатна ситуация. Вече е ясно, че испанецът е загубил доверието на шефовете, които търсят начин да се освободят от него. Но огромната сума, която е залегнала в неговия договор, бави раздялата.

Скоро трябва да има среща между Лъчезар Танев и шефовете на Славия, на която да се види как да се действа с неустойката на Бакеро.

lap.bg
61 снимки

„Нямам какво да кажа, дано звездичка огрее нашето небе, защото ситуацията е зле“, коментира кратко пред „Мач Телеграф“ президентът на „белите“ – Венцеслав Стефанов.