Славия ще поднови тренировки в четвъртък. Треньорът на "белите" - Златомир Загорчич, пусна футболистите в тридневна почивка. Столичани ще се съберат на стадиона в Овча купел в четвъртък по обед и ще тръгнат за лагер в Банско, където ще направят първа тренировка в следобеда на същия ден. 

В събота предстои първа контрола на "белите" - с Арда Кърджали. 

Антон Узунов
19 снимки

"Искаме да изиграем още един мач. Засега търсим противник. Може би ще е някой отбор от Втора лига, защото вариантите, които имаме за елитни съперници, не са подходящи, защото играем с тях в началото на сезона", призна Загорчич.

Предстои среща на сърбина с боса на клуба - Венцеслав Стефанов, на която двамата ще обсъдят лятната селекция и подготовката за евротурнирите. 

"Имаме идеи за следващия сезон. Ще видим дали ще успем да ги реализираме. Имена на нови футболисти няма да споменавам, става въпрос за българи", призна специалистът. 

С привличането на Димитър Рангелов "белите" ще разполагат с 4 опции в нападение, което означава, че най-вероятно Славия ще се раздели с някой измежду Калоян Кръстев, Цветелин Чунчуков и Ивайло Димитров.