Славия и Лудогорец излизат един срещу друг в отложен двубой от третия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Александър Шаламанов" е от 18:00 ч. и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно. Главен съдия на срещата е Радослав Гидженов.
 
Двата отбора влизат с настроение в днешния сблъсък, след като спечелиха предишните си двубои. Славия победи с 2:0 Крумовград, а Лудогорец удари с 3:1 Хебър. Интересното е, че двата двубоя бяха белязани от завръщанията на треньорите на двата отбора Златомир Загорчич и Георги Дерменджиев в efbet Лига. 
 
Трите точки са изключително важни и за Славия, и за Лудогорец. Домакините са на незавидната 14-а позиция и само победата би ги придвижила по-напред в класирането. Въпреки колебливото си представяне до момента, тимът от Разград може да се доближи плътно до лидерите при евентуален успех днес. Ако шампионите вземат двата си отложени мача, ще изпреварят временните лидери Черно море и ЦСКА. Лудогорец е в серия от 8 поредни шампионатни срещи без загуба и надеждите на Георги Дерменджиев са това да продължи и след днешния двубой.
 
Славия обаче отново ще бъде без Загорчич, който все още изтърпява наказание от предишния си престой в “Овча купел”. “Белите” няма да могат да разчитат и на своя капитан - Галин Иванов, който натрупа пет жълти картона. По всяка вероятност под рамката ще се завърне Светослав Вуцов, който пропусна последните 3 мача на отбора.
 
Кадровите проблеми пред Лудогорец са свързани с отсъствието на Сонко Сундберг, който получи контузия при гостуването на Фенербахче в Лигата на конференциите.

подкрепя българския спорт