Отборите на Славия и Черно море се изправят един срещу друг в последния мач от 24-ия кръг в родната efbet Лига. Срещата на стадион „Славия“ стартира в 17:45 часа и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

Един срещу друг се изправят шестия срещу четвъртия във временното класиране на първенството.

„Белите“ се подсилиха с поредно силно попълнение, този път в защитата в лицето на бившия играч на Левски – Гьоко Зайков. Дарко Тасевски пък обяви, че няма намерение да спира с футбола и ще продължи да играе за столичани.

Людовик Соарес е аут заради натрупани жълти картони, докато Славия прекъсна серията от четири поредни домакинства без победа при успеха над Локомотив София с 3:0.

Старши треньорът на „моряците“ Илиан Илиев все още не може да разчита на някои от новите попълнения, в това число наказания литовски състезател Илиус Каспаревичиус и некартотекирания Закария Беншаа, докато Стефан Велев ще получи един от редките шансове от половин година насам да попадне сред титулярите в два последователни мача от елита.

Нападателят Евгений Сердюк не спира да бележи и вече има осем попадения, а пет поредни мача Черно море не е губил от Славия.

КЛАСИРАНЕ В efbet ЛИГА / ПРОГРАМА / РЕЗУЛТАТИ