Един от обичаните футболисти в историята на Спартак Варна – Пламен Михов, е убеден, че неговият роден клуб ще вземе трите точки в днешното гостуване на Ботев във Враца и ще запази мястото си в тройката и след този кръг.

 „Нашият отбор е по-добър и се намира в по-добро състояние, и мисля, че ще надделеем с класа. Това че домакините има нов треньор, не ме притеснява, тъй като не са важни приказките, а моженето, което при нас е повече. Така че очаквам Спартак да продължи силното си представяне от началото на сезона и с новия си наставник“, заяви Михов.

 „Повече ме притеснява терена във Враца, тъй като в прледните мачове бе нива. Играчите на Спартак са технични и силата им е в разиграването на топката, но ако тревното покритие не е добро, това ще изравни възможностите, след като не можеш да предвидиш някъде ще отскочи токата и къде ще те удари, дали в глезена или коляното. Такъв терен ще изравни възможностите двата съперника и на преден план ще излязат битката и силовия футбол, но аз си мисля, че ще сме подготвени и за подобен сценарий“, допълни бившият полузащитник.

подкрепя българския спорт