Спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов написа пореден пост около скандала с рефера Никола Попов. 

Ето какво пише Найденов във Фейсбук:

"Да обобщим ситуацията с Никола Попов, десетки груби грешки, решили изхода на мачовете в различна посока, жалби срещу него и нито едно наказание. Аз установих, че след негово назначение, коефициентите за даден мач започват да се променят съмнително !!!!!!

Мачът минава, Попов спомага крайният резултат (с невиждан съдийски гаф) да бъде в посоката, както са залагани големите пари още с неговото назначение....нещо, което е ненормално от букмейкърска гледна точка!

Попи, хубавото е, че компютрите имат много памет и ще проверим останалите ти гафове дали имат тази зависимост с коефициентите

Ще е безплатно за теб!

Попи, чувал ли си за Черно Тото? Да се обират букмейкърите с нагласени от съдията резултати? А? "

Малко по-късно Цветомир Найденов публикува и нов пост в социалните мрежи, в който написа:

"Чета оправданията на Гергинов защо Железов е назначен да свири на Прекръстените с Локо Пд ... Никола Попов не могъл да свири, защото преди два кръга свирил на Славия с Литекса...добре бе, машинист, защо ни пращаш на нас Никола Попов да ни свири мача с Левски, като ДВА кръга преди това ни свири мача с Арда ? Как става това ? Защо не си спазвате собствените правилници?"


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.