Наско Сираков заяви, че вратата за Станимир Стоилов винаги ще е отворена, ако той пожелае да се завърне в Левски. Мажоритарният собственик на "сините" покани Мъри още утре да води тренировката на тима.

"Треньорът Станимир Стоилоив абсолютно неочаквано напусна преди най-важната фаза в сезона и мача ни с ЦСКА, с него напуснаха целият му екип и терньора на дестко-юношеската школа в клуба. И в най-лошите ми мисли не съм си представял, че това може да е се случи. Това обаче е факт. Ние възможно най-бързо трябва да излезем от тази ситуация и да се готвим за мача в понеделник. До края на сезона треньор ще е Елин Топузаков. Последно извиках мъри в понеделник и говорихме над един час. Предложих му това което го вълнува, че в Управителния съвет ще вкараме човек от феновете, привържениците. Казах му, че човек от сдружението, който той обича ще влезе в Управителния съвет. Направих компромис, че ще оставя Иво Ивков в клуба като шеф на правния отдел. Единственото ми условие беше той да остане като треньор, той отказа", разкри собственикът на "сините"

start-photo.bg
27 снимки

"Ако Мъри иска да се върне, вратата за него винаги ще е отворена, ако иска още утре да дойде да води тренировката, няма проблеми. Няма едно решение което да са взели с Ивков, което ние да сме бламирали. Каквото са поискали това са направили. Изпълнителният директор е направил неща, които не е консултирал с мен", сподели още Сираков.

"Винаги съм имал предвид да кажа колко силно и сериозно стоя зад него и никога няма да ми мине през главата аз да освободя Станимир Стоилов, дори след 11 мача с лоши резултати“, допълни той.