Днес се навършват две години от подписването на спонсорски договор между Левски и Palms Bet, отбелязва официалният сайт на клуба. 
 
"В този период клубът направи решителни стъпки към стабилизирането си. Бяха изплатени огромни суми към бивши треньори, футболисти, клубове, които пряко застрашаваха лиценза за участие в България и Европа, беше спечелена и Купата на България. На няколко пъти генералният спонсор направи и огромни жестове към отбора, осигурявайки непланирани средства за трансфери, като тези на Джевад Ел Джемили и Роналдо, които са основни фигури в момента", написаха още "сините".
 
„Благодарен съм на Palms Bet за подкрепата към Левски. Те подадоха ръка на клуба в най-тежкия момент, когато никой друг не искаше да помогне и прегърнаха идеята за спасение на Левски като своя кауза. Благодарение на тях в момента клубът е стабилен финансово, а това се отразява и на прекрасното представяне на отбора, който върви изцяло във възходяща линия“, заяви  мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков.