Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, говори след Общото събрание на клуба, което се проведе днес. Босът на „сините” сподели, че в момента клубът има нужда от обединение.

Той също обеща да разкрие интересни подробности за стадиона на клуба.

„Причината за влизането на Мило Борисов е, че аз го поканих да влезе в Надзорния съвет и той се съгласи. Няма смисъл да обясняваме всички причини, защото в последните три години цялата синя общност знае какво направи спонсора и в частност г-н Борисов за Левски.  До голяма степен тази пресконференция я дължим и на него”, започна Сираков.

„Предполагах, че тази тема за стадиона ще я засегнете. Всеки отбор има желание да има нов стадион. Тече процедура до областна управа, много разговори с общината. Единственото, което ни спъва към момента е, че Област София не е прехвърлила собствеността към Общината. След това ще се случат нещата много бърза. Десет дни след като придобием разрешение за право на строеж, не искаме собственост, ще дадем пресконференция и ще изнесем изключително интересни факти и какво е свършено досега, а то е много”, допълни той.

„Обединението на „синята” общност на този етап е най-важното, от което клубът има нужда. Мисля, че отговорите, които получиха „Левски на левскарите” до голяма степен трябва да са доволни. Искам да кажа, че откакто аз съм мажоритарен собственик на Левски, всякакви спекулации на тема финанси са излишни, по простата причина, че няма една стотинка, която да не е минала по банков път. Тук не се разнасят чували с пари. Не че някой официално е изразил такива опасения. Мисля, че хората, които бяха тук, бяха доволни от отговорите, които получиха. Аз като президент на клуба съм отворен да говоря с абсолютно с всеки с цел обединение на синята общност. Левски има най голяма нужда от това.

Аз лице на никого не съм бил. Клубът се управлява по коренно различен начин от една година и 3 месеца. Ако не бях направил тази промяна преди една година и шест месеца, клубът да беше фалирал досега”, сподели още Наско Сираков. 

подкрепя българския спорт