Феновете на Левски вече имат нов клуб в Разград. Помещението на "Blue Brigade" се намира на бул. "Априлско въстание" и отвори врати за привържениците на "синия" клуб днес, непосредствено преди дербито с Лудогорец на "Хювефарма Арена".

На събитието присъстваха собственикът на Левски Наско Сираков и старши треньорът на тима Станимир Стоилов, както и десетки гости от фен клубове в региона и страната.

Водосвет за освещаване на новото помещение, за здраве и благополучие отслужи отец Дмитрий Терзи.

Фен клуб на "сините" в Разград беше създаден преди много години, но след заминаването на председателя му Стоян Минчев за столицата той спря да функционира пълноценно. Инициативата за активизирането му е на неколцина левскари от по-младото поколение.

"Преди около година взехме решение за откриването на офиса. С лични средства и доброволен труд успяхме да ремонтираме помещението и вече си имаме свой дом, където ще гледаме мачове и ще подкрепяме любимия отбор", каза 23-годишният Йордан Цонев, който заедно с Димитър Кулев и Иван Маринов са основните инициатори на идеята за възраждането на фен клуба на "сините" в Разград и откриването на новия офис.

Наско Сираков приветства разградските привърженици на отбора, като подчерта, че подобни срещи ги зареждат и им дават енергия и сили да продължат напред, въпреки трудностите.

Привържениците на Левски ще потеглят към стадион "Хювефарма Арена" в 16:00, за да подкрепят любимия отбор в мача срещу Лудогорец.