Собственикът на Левски Наско Сираков сподели, че кампанията „Левски е вече” цели да даде малко повече сигурност и спокойствие на клуба. Легендата на „сините” увери, че той, заедно със Станимир Стоилов, знаят как да направят клуба „финансово печеливш”.

„Вярвам, че с тази кампания, надявам се, че сме стигнали до всеки или ще стигнем то всеки. Възраждането на Левски не минава през заможни и незаможни, или по-малко заможни хора. Минава през левскарите, което казва всичко”, сподели Сираков.

„Тази кампания я приемам така – Левски да стъпи върху здрава почва. Аз и Мъри Стоилов сме доказали от 2004 до 2008, че можем да направим един печеливш финансово клуб. Това сме го правили и знаем как да го направим. Просто искаме малко повече сигурност, малко вече спокойствие и малко време. Левски тази година ще бъде най-младият отбор в първенството ни и ви гарантирам, че ще бъде един от най-добрите като поведение и начин на игра. Знам, че това искат да гледат нашите привърженици и ще го видят от първия мач. В спорта не може да се печели постоянно, но нашите фенове искат, 95 минути играчите да си оставят кожата на терена и дават всичко от себе си. Когато го видят феновете, дори и да сме загубили, те остават на стадиона и аплодират”, каза още босът на „сините”.