Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираковq присъства на представянето на книгата "Стефан Аладжов - Рицарят на шпагата", посветена на рекордьора по мачове със синия екип. Сираков заяви, че легендарният защитник е бил един от най-големите спортсмени на футболния терен.
"Когато влязох за първи път в съблекалнята на мъжете, бат Стефчо беше един от от най-опитните играчи. Искам да кажа, че той е един изключително скромен възпитан футболист. По-точно заглавие от това трудно може да се намери, защото той наистина беше рицарят на шпагата. 
 
Той е един от най-големите спортсмени на футболния терен. Пената написа няколко книги, пожелавам ти да вървиш по неговия път, защото знам, че много може да кажеш и да научиш новото поколение", обърна се Сираков към Аладжов.
 
Книгата "Стефан Аладжов - Рицарят на шпагата" е посветена на легендата и рекордьор по мачове със "синия" екип. Неин автор е спортният журналист " - Румен Пайташев. Аладжов има зад гърба си 14 сезона и 463 официални двубоя за Левски във всички турнири,  петкратен шампион и пет пъти носител на Купата на България. През 1970-а става "Футболист на годината", има 30 мача с националната фланелка и участие на две световни първенства.