Тръст „Синя България” поде кампания, с която да насърчи феновете на Левски да закупят абонаментни карти за пролетния дял от шампионата, с което да помогнат финансово на клуба. От организацията обявиха, че всеки ден в 19,14 часа ще публикуват интересни факти относно „текущото състояние и бъдещето на клуба”.

"Левскари, За пореден път любимият ни клуб ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI е поставен в изключително трудна ситуация и съдбата му е поставена на карта. В този момент спасението зависи само от нас, а най-непосредствения начин да направим това, е като бъдем на стадиона във всеки мач и дадем своята подкрепа както финансово, така и лично – с гласовете и сърцата си! От днес всеки ден, точно в 19:14 часа, тръст "Синя България" ще публикува по един факт относно текущото състояние и бъдещето на клуба, от които всички ние със сигурност се вълнуваме! Така всеки сам ще може да се убеди колко важна е помощта на всеки един от нас! Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски”, написаха от Тръста в официалната си страница във „Фейсбук”.

Малко по-късно се появи и първият пост от поредицата, в който се споменава колко важна е покупката на абонаментна карта. Ето какво обясниха от „Синя България”:

„Започваме с информация за продадените към момента абонаментни карти от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI. Както се вижда от графиките, има огромен потенциал феновете да вкарат свежи средства в клуба. Средства, които макар и не достатъчни за пълната издръжка на клуба, могат да се окажат жизнено важни.

Едва 8% от стадиона са продадени с абонаментни карти

Разпродаден Сектор А ще означава осигурени средства за първия отбор за един месец

Разпродаден Сектор Б ще означава платени две вноски по споразумението с НАП

Разпродаден Сектор В ще означава осигурени средства за академията, текущи разходи и данъци и осигуровки за един месец

Разпродаден стадион ще означава осигурен месечен бюджет

Не се колебайте, а вземете своята абонамента карта час по-скоро!

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!”