Авторът на победния гол за Септември - Симеон Александров, разкри, че победата над Берое миналата седмица е дала криле на него и съотборниците му. Крилото също така заяви, че неговото желание е да се докаже на ЦСКА, докато е в родния си клуб и му помага в борбата за спасение.

„Много труден мач, и двата отбора играхме добре. Мисля, че малко повече владеехме топката. Треньорът ни каза, че не трябва да ни пада тонусът и че добре се представяме. Да поемем повече отговорност, да не си оставяме хората. Това общо взето“.

„Конкуренцията е много важна. Казва ни да не се отпускаме, ако искаме да почнем от стартовите 11. Да печелим доверието на треньора, за да ни пуска, а ние да се влагаме и да се стараем“.

„След като спечелихме трудно в Стара Загора ни подейства добре на самочувствие. Почнахме да си вярваме повече. На младите ни помага, дава ни увереност“.

„Следя какво се случва в челото, трябва да се докажа на ЦСКА. Помагам на Септември, тук пораснах и ми дадоха шанс да се докажа. Целта ми е да се докажа на ЦСКА, че мога и там да играя“.