Отборите на Берое и Арда Кърджали се изправят в първи двубой от неделната програма на 16-тия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 12:45 и ще бъде игран в Стара Загора. Двубоят ще може да бъде наблюдаван в ефира на DIEMA SPORT, а ние от GONG.bg ще проследим мача за вас минута по минута.

Старозагорци влизат в този двубой след смесено начело на живота под ръководството на Димитър Димитров-Херо. След победа срещу Ботев Враца и загуба при гостуването на Лудогорец "заралии" със сигурност ще са мотивирани за нов домакински успех, който да им вдигне шансовете значително за влизане в първата 6-ца.

Арда, от своя страна, се намира в тежка серия от цели 4 поредни загуби. Най-пресният шамар за състава на Стамен Белчев дойде при домакинската загуба с 0:2 от Царско село в последен двубой от 15-ия кръг.

Добрата новина преди гостуването в Стара Загора е, че Михаил Александров ще е напълно готов за игра веднага след идващата пауза за националните отбори. Кърджалиици също така ще се опитат да привлекат през зимата низвергнатия защитник на ЦСКА Николай Бодуров.