Славия посреща Ботев Враца в двубой от 17-ия кръг в efbet Лига. Двубоят е днес от 15.00 и може да го гледате пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно. Главен съдия на срещата е Валентин Железов. 
 
По-рано през сезона врачани удариха с 2:0 Славия на своя стадион "Христо Ботев" с голове на Момчил Цветанов и Жан Пиер Да Силва.
 
В миналия кръг "белите" спечелиха с 1:0 срещу Етър и това бе втора  победа за тима след третото завръщане на Златомир Загорчич. Преди това отборът надви и Крумовград на своя терен в Овча купел. 
 
"Предстои ни много важен мач, защото е срещу директен противник", заяви Заги преди днешния сблъсък. 
 
Славия за пореден път ще е без Крис Добрев и Георги Търтов, които са контузени. Победата срещу Етър донесе Тони Тасев и така се изравни с Галин Иванов в голмайсторската листа на отбора този сезон.
 
Големият проблем пред гостите е Браян Переа, който е под въпрос за мача. Защитникът Луис Фелипе пък е наказан. Врачани загубиха последните си 5 мача в шампионата и със сигурност са амбицирани да спрат пропадането, което ги прати на предпоследното 15-о място в класирането. При ново поражение почти сигурно пътищата на Ботев и треньора Христо Янев ще се разделят.  

подкрепя българския спорт