Помощник треньорът на Петър Хубчев в Левски Георги Донков остана доволен след победата над Витоша Бистрица с 3:1 на "Георги Аспарухов" в контролен мач пред празни трибуни от съображения за сигурност. Той разкри още, че Живко Миланов понастоящем е аут заради контузия и, че никакви технологии не могат да заместят публиката по трибуните.

„За първи двубой от 2 месеца и половина, момчетата се постараха. На всички ни е ясно, че не сме в оптимална форма. Постараха се всеки да даде това, което може. Най-важното беше, че завършихме без контузии", започна той.

"За това кратко време от 2 седмици ще е трудно да постигнем върхова форма. Нуждаем се от време и от игрова практика. Момчетата бяха старателни. Искаха, вложиха се", искрен е Донков.

Що се касае до предстоящото дерби в първенството с шампиона Лудогорец, специалистът каза следното:

"Зарядът ще бъде съвсем друг. Как ще излезем на терена, ще решим в съблекалнята."

За Живко Миланов:

"Този въпрос е към лекарския екип. В момента имаме информация, че не е готов."

За напускането на Нуно Рейш:

"Надявам се отборно тази празнина да бъде запълнена. Основни футболисти ни напускат. Ще бъде тежко. Взел е решение. Трябва да го уважаваме."

Относно положението в клуба:

"Ситуацията е странна. Ще излъжа, ако кажа, че не ни влияе. Не съм аз човекът, който да я коментира."

"Публиката ни няма начин как да се замести в друг вид. Без фенове е трудно да се играе. Това са условията", завърши помощникът.