Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, коментира поражението на "орлите" в първата им контрола в Турция. Българският шампион допусна загуба от Хановер след късен гол.

"Резултатът винаги е важен, дава ти повече мотивация за следващия двубой, но след една седмица ще имаме още 8-9 тренировки...ние сме в началото на нашия лагер. Въпросът е как ще го завършим. Направихме някои добри комбинации, от тази страна съм щастлив, но не и от резултата. Нямаме контузени, което е добре", сподели специалистът.

Шимунджа бе запитан и за позицията на краен десен защитник, на която може би е най-големият проблем за "орлите".

"Важно е на всяка позиция да имаме качествени футболисти. Говорихме със Спас и ще се опитаме да играем с него в тази позиция. Доволни сме от него в този мач.

Треньорът на Лудогорец отговори и на слуховете, че тимът е близо до нов трансфер.

"Имам някои желания. Отборът работи върху тях и очаквам, че скоро ще имаме позитивна информация. 

"Той показа доста добри неща в предишните дни. Днес в мача показа, че може да командва защитата. Той е много качествен футболист, вярвам, че с много работа той ще бъде успешен при нас", сподели Шимунджа за новото попълнение на Лудогорец - Диниш Алмейда.

Словенският специалист коментира и Каули Оливейра, който е свързван с изходящ трансфер, а в контролата срещу Хановер не взе участие. 

"Каули е част от нашия отбор. Ще говорим с ръководството и ще видим какво ще решат"