Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели своето мнение след двубоя между Левски и Лудогорец, завършил при резултат 1:1. Специалистът похвали съперника и сподели, че "орлите" до последно ще се борят за титлата, а мениджърът намекна и че Тодор Неделев ще бъде част от тима.

"Не съм доволен от резултата, защото имам усещането, че бяхме по близо до трите точки от Левски. Когато говорим за мач на този стадион и труден съперник, е по-сложно. Станахме свидетели на добър мач. Начинът, по който влязохме в мача, беше добър. Доволен съм от това. Левски заслужаваше точка", започна Шимунджа.

"Това е дерби. Два големи отбори се срещат и трябва да се възползваш от всяка възможност. Три или четири ситуации имахме в атака, които трябваше да вкараме. Знаем, че срещу Андерлехт беше много емоционален мач. Изразходихме и много физически сили, усещането е, че това даде ефект. Нашата цел е да станем шампиони на България. Отпадането от Андерлехт не значи нищо. Ще направим всичко, за да вземем титлата", продължи специалистът.

"Има още много точки за печелене и губене. Продължаваме да се борим и да работим заедно. Имаме някои проблеми с контузии, които не очаквахме. Това е футболът. Тодор Неделев е страхотен и опитен играч. Имаме нужда от такива футболисти. А той може да ни го даде. Това е колективно решение, не зависи от един човек. Всички ние в Лудогорец имаме една цел. Мисля, че няколко пъти през годините Неделев е бил близо до нашия клуб и се надявам, че може да ни донесе качество", заяви треньорът на "орлите"

"Трябва да бележим голове и да бъдем агресивни в нашите атаки. Винаги може да играем по-добре от това. Днес сменихме схемата на игра. Играчите ни се приспособяват", завърши Шимунджа.