Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, сподели задоволството си от желанието, което неговите момчета са показали в първата контрола за "орлите" в Анталия срещу Висла Краков. Все пак, словенецът подчерта, че има още работа, за да изглежда отборът, както той би искал. 

„Трудни бяха условията и за двата тима. Много съм доволен от първото полувреме, но през втората част имахме проблеми. Имахме положения да спечелим мача, но тепърва трябва да привикваме един към друг заедно с играчите. Задоволително беше“.

32 снимки

„Искам да пресираме, но това трябва да го правим по време на целия мач. Отнема време обаче и имаме още много работа. В следващите мачове се надявам да се справим по-добре“.

„Ще е глупаво, ако наложа схема с 3-а централни защитници от самото начало. Нямам само една схема на игра. Работя според качествата на играчите. Имам сериозен избор пред себе си за ротации. Всеки играч трябва да е на върха на възможностите, конкуренцията е много ключова“.

„Доволен съм от желанието на тима, но тепърва ще ставаме по-силни, защото ни предстои много работа. Надявам се, че ще се развиваме“, завърши той.