Вече 30 дни футболистите на Левски се намират в лагерна обстановка. „Сините“ се подготвят за пролетния дял от шампионата при отлични условия в турския курорт Белек, където ще останат до 7 февруари. Успоредно с тежките натоварвания и контролните мачове, тимът трябва да спазва и наложените от старши треньора Станимир Стоилов и неговия щаб правила на държание в хотела „Кайа Палацо“, където са настанени още Черноморец Одеса и Партизан Белград. Кодексът на „сините“  включва задължителен кантар, който трябва да покаже дали играчите спазват хранителния режим. Контролът за теглото е с краен час 9.30 сутринта в определените за целта дни. Към момента от това естество „сините“ футболисти нямат проблеми. Все пак тези, които пропуснат меренето поради една или друга причина, ще бъдат глобявани, предупреждава Стоилов.

Друга задължителна манипулация за футболистите е ежедневното посещение при масажистите. На тяхно разположение са петима служители, които отговарят за възстановяването на играчите. И това правило си има своя часови график – случва се между 8 и 10 часа всяка сутрин. Задължително е и консултацията с лекарския екип, ако се появи и най-дребния здравословен проблем. Стоилов държи не по-малко и на имиджа на клуба. Задължително е всеки един от отбора да бъде с екипировка на „Левски“ без значение от вида и цвета й. Бившият селекционер на България и Казахстан е наложил пълна забрана на отбора да се разхожда по джапанки в петзвездния хотел. Освен това на играчите са осигурени специални за целта несесери, в които да държат своите футболни обувки от хигиенична гледна точка, пише "Труд".

В духа на модерните времена в столичния град държат и на спазването на строг хранителен режим. Въпреки редицата изкушения, които хотелът предлага, футболистите са под мониторинг, а докторът Андрей Переход, както и треньорите, влизат в ролята на инспектори, за да проверят дали и под каква форма играчите са комбинирали от шведската маса желаната от тях закуска, обяд и вечеря. А също и дали са консумирали захарни изделия.

Денят за футболистите на Левски приключва не по-късно от 23 часа, когато трябва да се приберат по стаите си. Препоръчителна е и почивката между 14 и 16 часа – период, в който играчите събират сили за втората тренировка за деня.