Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, коментира изявлението на бившия треньор на тима Петър Хубчев, че ще извади документи, свързани с клуба. Шефът на "сините" беше гост в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. 

 „Всяко разсрочване на задължения е добра новина. Казах, че съм разочарован от сделката с Хубчев още преди няколко месеци. Считам, че това са грешни суми. Това нямаше как да се случи без помощта на генералния спонсор. Хубчев и още един от помощниците му разсрочиха оставащите три вноски на шест. Не съм сигурен, че ще се спасим, но вярвам, че това ще стане. На прав път сме, хората ни го показаха в събота. Имаме ресурса да успеем. Винаги може да дойде най-лошото. Обичам да гледам реалната картинка. Левски е във възход, Левски има всички шансове да се върне, където му е мястото, но няма да стане бързо”, каза той. 

„Левски не може да се притеснява от документите, които ще извади Хубчев. Нямаме притеснения. Ако някой трябва да има притеснения, това е той. Ние работим Левски да се стабилизира финансово. До голяма степен успяваме. Левски е на прав път и най-вероятно ще вземе лиценз. Всеки ден се притеснявам за поне 5-6 неща”, добави Ивков.