Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив - Лъчезар Димитров, представи новия спортен директор Красимир Петров. Преди това двамата се срещнаха с фенове на „смърфовете“.

Димитров и Петров говориха за трансферите през зимната пауза и за целите пред тима през пролетния дял от първенството. Двамата коментираха и желанието на един от основните акционери Христо Крушарски за свикване на общо събрание на клуба.

"Христо Крушарски има 50 процента в акционерното дружество. Останалите са на човека, когото представлявам. По устав общо събрание се свиква със 75 процента от акциите, така че двамата трябва да се разберат, ако искат общо събрание“.

start-photo.bg
21 снимки

„Моето желание е да бъдат налагани повече млади футболисти, защото са по-конвертируеми. Старши треньорът иска по-опитни играчи. Ние сме му гласували пълно доверие. Бирсент Карагарен го имам за мой син. Той бе продаден, защото даде 100 процента. Няма как да искаме от него да даде повече", сподели Димитров.

"Ще въведем нов модел за търсене на играчи, за да се избегне ситуацията като сегашната, когато през зимната пауза идват седем играчи. Ще бъдем по-прецизни в подбора. Не споделям опасенията на феновете, че отборът се е обезкървил, тъй като бяха продадени двама, а привлякохме седем. При това взехме новите, преди да бъдат продадени двамата", заяви от своя страна Петров.