"Причините за оставката на Любослав Пенев са различия в нашите визии за бъдещето на клуба. Той прецени така. Ние сме изключително благодарни за работата, която свърши в този период от около половин година", обяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов пред Euronews Bulgaria относно оставката на старши треньора Любослав Пенев.

"Нищо лошо не може да кажем към хора, допринесли толкова много в миналото на ЦСКА, както и сега. Пожелаваме на г-н Пенев, г-н Здравков и г-н Томанов успех! Нашите взаимоотношения са прекрасни. През следващата седмица всички от ръководството ще обсъждаме кой е най-добрият вариант за нов старши треньор", допълни Гьонов.

"Считам, че отборът ни е доста подготвен. Имаме намерение да се подсилим с няколко състезатели. Вече имаме договорка с един бразилски състезател. През миналата седмица взехме един младежки национал. Който и треньор да дойде, мисля, че ще бъде доволен от състава и от организацията в целия клуб", добави ръководителят на "червените".

Той разкри и какво предстои за ЦСКА през януари, когато тимът ще проведе интензивна подготовка преди старта на пролетния полусезон. "Отборът ще бъде близо три седмици на лагер в Белек, Турция. Там ще изиграе шест контролни срещи. Това ще бъде обявено официално. Относно противниците – сред тях има много интересни имена, но нека това излезе официално от клуба. Не искам да издавам информация, която е вътрешна".